Ed Sheeran en zijn vrouw Cherry Seaborn zouden heel graag meer kinderen willen, als dat ze gegund is. Dat liet de zanger weten tijdens een interview met de podcast Open House Party.

Smaakt naar meer

In augustus is het stel ouders geworden van Lyra Antarctica. "Wij zijn ontzettend gezegend om überhaupt een gezond kindje te mogen krijgen. Maar ik moet zeggen dat dit naar meer smaakt. Elk kind is welkom, maar als ik heel eerlijk ben vind ik dochters toch wel heel bijzonder. Meisjes zijn de baas! En als jongen, of beter gezegd man, kan ik dat zeggen. Meisjes zijn gewoon te gek en superstoer," aldus Ed.

Mocht het bij dochter Lyra blijven, dan zijn Ed en zijn vrouw Cherry daar ook oké mee. "Oh, absoluut. Lyra is een klein wonder en zij maakt ons extreem gelukkig. Zou een tweede kind leuk zijn? Jazeker, maar zo niet dan zijn we nog steeds net zo gelukkig."


'Clubje van ouders'

De zanger is sinds de geboorte van zijn dochter toegetreden tot het 'clubje van ouders', zoals hij het zelf noemt. "Mijn moeder komt dan op Lyra passen, waardoor ik even naar de kroeg kan om een biertje te drinken met mijn vrienden. Dan kletsen we even met elkaar, totdat de eerste vriend zegt: 'Ik moet nu naar huis om de oppas af te lossen'. En dat vindt iedereen goed. Sterker nog: een kwartier later is de hele groep vertrokken en zitten we allemaal weer thuis bij onze baby's."

Foto: Bruno/Brunopress.nl