Je ziet haar niet vaak in video's en foto's dus het is extra bijzonder dat Cherry Seaborn, de vrouw van Ed Sheeran, te zien is in zijn nieuwe videoclip! In de clip wordt het stel dansend en knuffelend in hun huis in Londen gefilmd. 

In de clip van 'Put It All One Me', een samenwerking met Ella Mai, worden de relaties van een aantal stelletjes met korte regeltjes tekst in beeld gebracht. Dit gebeurt ook als Ed en Cherry in beeld zijn. "Op de middelbare school waren ze dik verliefd. Ze zoenden in een kasteel op de heuvel", waarmee verwezen wordt naar Eds hit 'Castle On The Hill' uit 2017. "Een paar jaar later kwamen ze elkaar weer tegen en was er vuurwerk. Ze trouwden in januari 2019."

Het is niet de eerste keer dat Ed zijn huwelijk laat terugkomen in zijn werk. In de track 'Remember The Name' zingt hij er ook over. "Mijn vrouw draagt rood, maar ziet er beter uit zonder lippenstift". De songtekst was destijds bedoeld als bevestiging op het gerucht dat Ed en Cherry getrouwd zouden zijn, maar dat nieuws lekte al eerder uit. 

Foto: 'Put It All On Me' - Ed Sheeran feat. Ella Mai | YouTube