Goed nieuws voor de Beyhive. Beyoncé heeft in een interview met Harper's Bazaar laten weten dat er nieuwe muziek aankomt!

Inspiratiebron

De coronaperiode is een inspiratiebron geweest voor nieuw werk, vertelt ze. "Met alle isolatie en ongelijkheid van het afgelopen jaar, denk ik dat we er allemaal klaar voor zijn om weer te ontsnappen, lief te hebben, te reizen en te lachen. Ik voel een renaissance aankomen, en ik wil zelf op elke manier die mogelijk is deel uitmaken van die ontsnapping." 

Queen B is daarom de studio ingedoken. "Ik heb anderhalf jaar in de studio doorgebracht. Soms duurt het een jaar om voor duizend nummers op zoek te gaan naar de juiste kick or snare. Eén refrein kan meer dan tweehonderd harmonieën bevatten. En toch is er niets zoals de liefde en passie die ik voel als ik in de studio nieuwe muziek opneem. Na 31 jaar word ik er nog altijd even enthousiast van als toen ik 9 jaar oud was. Ja, er komt nieuwe muziek aan!"

Of het een soloplaat wordt of weer onder de noemer The Carters (samenwerking met haar man Jay-Z), is nog niet bekend. Ook laat de zangeres niets los over een release datum.

Foto: Album RM / Brunopress.nl