Eerder waren ze al een chapel ingedoken in Las Vegas en was Elvis de ceremoniemeester. Nu was het tijd voor het echte werk. Afgelopen zaterdag zijn zanger Joe Jonas van de Jonas Brothers en actrice Sophie Turner opnieuw getrouwd.

Dit keer hebben ze Las Vegas omgeruild voor een kasteel in Zuid-Frankrijk. Ze trouwden bij Château de Tourreauin in het Zuid-Franse Sarrians. In een temperatuur van 39 graden trouwden de 23-jarige actrice (volgens Amerikaanse media) in een jurk van Louis Vuitton. De 29-jarige zanger van de Jonas Brothers werd op zijn trouwdag gespot in een zwart pak met zwart overhemd en een zwarte vlinderdas. 

Zaterdagmiddag dronken zowel de bruid als bruidegom een drankje om de zenuwen onder controle te krijgen. "Sophie dronk champagne met haar vriendinnen. Joe en zijn bruidsjonkers namen een paar shotjes om de spanning te verminderen," vertelde een ingewijde aan E! News.

De mobiele telefoons van gasten moesten dit keer ingeleverd worden. Toen Joe en Sophie in Las Vegas trouwden, ging dj en producer Diplo live tijdens de ceremonie. Ook dit weekend was hij te gast en deelde maar één foto van hemzelf tijdens de bruiloft.


Foto: EPA