Zanger en muzikant Nick Jonas (een van de drie Jonas Brothers) gaat samen met zijn echtgenote Priyanka Chopra een televisieprogramma maken over sangeet. Dit is een belangrijk onderdeel van de Indiase bruiloften.

Priyanka is geboren en getogen in India en daarom had het stel vorig jaar een Indiase bruiloft én een bruiloft zoals de meeste mensen deze kennen. "We keken vorig week op ons eenjarig jubileum de video van onze sangeet terug, en het was weer zo mooi om onze vrienden en families samen te zien komen", aldus Chopra in de aankondiging. "De sangeet is een eeuwenoudse Indiase bruiloftstraditie, die niet alleen het samengaan van twee mensen viert, maar ook draait om de band tussen de twee families." 

Een sangeet vindt de avond voor de bruiloft plaats en bestaat uit veel zang en dans. De serie gaat volgens een beschrijving van Amazon stelletjes volgen die zich opmaken voor hun bruiloft en daarmee ook hun sangeet. Een team van choreografen, stylisten en andere creatievelingen staat hen daarin bij.

"De dagen voorafgaan aan onze sangeet waren de speciaalste, meest memorabele van het hele weekend. We zijn trots dat we de mainstream kijkers kennis kunnen laten maken met het concept van deze muzikale viering," vertelt Nick. 

De serie zal te zien zijn op Amazon. 

Foto: EPA