Justin Bieber Bieber en Hailey Baldwin zijn voor de tweede keer getrouwd! Vorig jaar gaf het paar elkaar in het geheim het ja-woord in een rechtbank in New York en dit weekend beloofden ze elkaar nogmaals eeuwig trouwe te zijn in het bijzijn van vrienden en familie. De intieme ceremonie vond plaats in Bluffton, South Carolina.

Dit bericht bekijken op Instagram
My bride is ?
Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op


Huwelijksdag

Volgens het Amerikaanse tijdschrift People waren er 154 genodigden, waaronder Justin' manager Scooter Braun en realitysterren Kendall en Kylie Jenner. Voordat de ceremonie begon, was er een cocktailuurtje voor de aanwezigen in de lobby van het hotel waar het huwelijk van de 'Biebers' plaatsvond. Na het jawoord verplaatsen de gasten zich naar een andere zaal voor cocktails waarna het huwelijksdiner volgde. Na het diner was het tijd voor een groot feest dat tot in de vroege uurtjes duurde.

Dag vóór het huwelijk

De dag voor dat het huwelijk plaatvond, werd er ook al een groot feest gegeven. De Biebers lieten volgens TMZ hun favoriete film 'The Notebook' zien, gingen met zijn allen bowlen én ze speelden een soort van levend Stratego. De avond eindigde uiteindelijk in een groot watergevecht.

Justin was volgens een insider 'uiterst relaxed de afgelopen dagen'. "Hij heeft zijn input gegeven voor de grote dag, maar heeft het verder vooral aan de weddingplanner overgelaten. Eigenlijk hoefde hij alleen nog maar op te komen dagen. Daarbij is hij al een jaar getrouwd, dus voor hem voelt deze dag voornamelijk als een heel groot feest. Hij heeft het grotere geheel aan Hailey overgelaten, hij vertrouwt haar daar volledig in. En zij vond het heel belangrijk om dit samen met hun dierbaren te vieren, wat duidelijk zichtbaar was. Ze straalde van oor tot oor."

Throwback

In de aanloop van deze dag plaatste Justin al twee foto's van tien jaar geleden waar hij met zijn vrouw op stond.

Dit bericht bekijken op Instagram
My wife and I :) where it all began
Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op


Foto: Instagram @haileybieber