De Canadese zanger heeft via Instagram laten weten dat hij inderdaad lijdt aan de ziekte van Lyme. De entertainmentsite TMZ had eerder bericht over zijn diagnose. 

Eerder werd bekend dat Justin een docureeks op YouTube gaat plaatsen, maar hij geeft nu zelf aan dat hij deze period centraal gaat stellen in deze reeks. De zanger zou een groot deel van het jaar niet hebben geweten dat hij aan de ziekte leed en hebben gedacht dat hij depressief was. De artsen kwamen pas aan het eind van het jaar tot de diagnose.

Justin zelf schrijft hierover op zijn Instagram: "Veel mensen bleven maar zeggen dat Justin Bieber er vreselijk uitzag, dat hij wel aan de drugs zou zijn. Maar wat zij zich niet realiseerden, is dat ik onlangs de diagnose ziekte van Lyme heb gekregen, en daarna een ernstig geval van chronische ziekte van Pfeiffer. Dit had gevolgen voor mijn huid, hersenactiviteit, energie en gezondheid in het algemeen. 

Inmiddels gaat het beter met hem. "Het waren een paar moeilijke jaren maar ik krijg nu een behandeling voor deze ongeneeslijke ziekte en ik zal beter dan ik ooit was terugkomen.

Foto: Instagram @justinbieber