Rapper Kanye West, heeft een bizar bedrag betaald voor een bizarre foto. De baas van de platenmaatschappij, tegelijkertijd de zakenpartner, waar Kanye voor werkt, ontving 85.000 dollar voor een foto van de badkamer van Whitney Houston.

De baas van de platenlabel G.O.O.D. Music, Pusha T, kreeg een belletje van Kanye. De zakenpartners hadden namelijk een idee van hoe de albumcover van het nieuwe album van Pusha T, ‘Daytona’ eruit moest gaan zien. Op het laatste moment belde Kanye de baas van het platenlabel, om te zeggen dat hij de albumcover toch niet helemaal voelde. 

Kanye was van mening dat de albumcover de drugsfoto van de badkamer van Whitney moest zijn. Toen Pusha T aangaf niet bereid te zijn 85.000 dollar neer te leggen voor de plaat, liet Kanye weten de kosten te dekken. 

Het gaat over een foto die waarschijnlijk geschoten is door een familielid van Whitney Houston. De foto zorgde voor opschudding in 2006, omdat er op de wastafel van de zangeres een gigantische hoeveelheid cocaïne, crack, sigaretten en drank te vinden is. Whitney kampte in haar laatste jaren met drugsverslaving, en werd uiteindelijk levenloos gevonden in haar badkuip. 


FOTO: AFP