Het is bepaald geen koek en ei tussen Kesha en haar producer Dr. Luke, de 'Timber'-zangeres zou hem namelijk voor de rechter slepen meldt website TMZ. De aanklachten waarvan zij haar producer beschuldigt zijn zeer heftig te noemen.

Dr. Luke zou Kesha al sinds haar achtiende dronken voeren en drugs hebben gegeven. Hij zou haar een keer zogenaamde "sober pills" hebben gegeven waarna Kesha de volgende ochtend naakt ontwaakte in zijn bed zonder zich iets te herinneren. Ook zou hij haar mentaal hebben mishandeld, wat onder andere heeft geleid tot haar eetstoornis.

Reactie Dr. Luke

De producer is niet de minste in de popindustrie, zo stond hij aan de wieg van de carrière van onder andere Kesha en Becky G. Ook is hij mede verantwoordelijk voor hits van grootheden zoals Katy Perry, Rihanna, Jessie J, Britney Spears en Shakira.

Luke heeft zelf gereageerd door op zijn beurt Kesha weer aan te klagen. Volgens hem verzint ze van alles om onder haar contract uit te komen. Ook zou ze geprobeerd hebben hem af te persen door te dreigen leugens over hem te vertellen aan een blogger. Ongetwijfeld zullen er meer ontwikkelingen volgen in deze zaak.