Waarom zou je naar een tattooshop gaan als je ook thuis gewoon een veiligheidsspeld en een pen hebt liggen? Ke$ha heeft over het algemeen niet zo’n boodschap aan hygiëne, dus zij heeft geen problemen met pen-tattoos. De ‘Die Young’-zangeres heeft twee homemade tattoos én ze heeft er een bij een fan gezet!

1. Anker
We moeten het haar meegeven, Ke$ha heeft er altijd een goed verhaal bij. Zo is ze voor de anker tattoo op haar pols, Cuba ingeslopen! Amerikanen hebben een reisverbod naar Cuba, dus dat is nogal een risico.

“De eerste tattoo is een anker die ik heb gekregen toen ik op m’n 18e Cuba in wist te komen. Ik heb ‘m genomen omdat we met een gozer aan het chillen waren, en hij zei ‘als je mij vijf dollar geeft, geef ik jou een tattoo’. Hij gaf me een anker omdat ik van duiken hou.”

Ze heeft ook nog een schedel met twee gekruiste botten op haar pols.

2. YEAH! Een kruis!
Zelf geprikte tattoos infecteren snel, maar ze vervagen ook nog! In dit geval mazzel voor Ke$ha, die een beetje spijt had van de ‘YEAH!’ tattoo op haar voet.

“Ik had net mijn album afgemaakt, dus die nacht gingen we helemaal los en we vonden het een heel goed idee om elkaar tattoos te geven om zo’n speciaal moment in mijn leven te symboliseren. Een vriend heeft me een kruis (op haar pols, red.) gegeven. En dit is gênant, maar een andere vriend heeft ‘YEAH!’ op mijn voet gezet.”

3. Fun
Blijkbaar vond ze haar voet wel wat leeg zonder haar vage tattoo. Ke$ha kwam namelijk meteen in actie. Ze zette een foto op Twitter van haar enkel, inclusief het woord ‘FUN’ in grote rode letters. Waarom? Ze was in een goede bui!

4. Tijdelijk
Je bent nooit te oud voor tijdelijke tattoos volgens Ke$ha! Helemaal leuk en een stuk veiliger dat haar speld-tattoos…

5. Dollar
“I need a dollar, dollar, a dollar is what I need!” Ke$ha heeft vast nog meegezongen met het nummer van Aloe Blacc. Ze had namelijk geen rooie cent toen ze het dollarteken op haar hand liet zetten. Later heeft ze het teken ook toegevoegd aan haar naam.

“Ik nam die tattoo omdat ik blut was en ik probeerde er een grap van te maken. In plaat van boos te zijn dacht ik gewoon ‘WHATEVER! Geen geld meer… whatever. Ik heb geen geld nodig.”

Ke$ha is niet de enige met de tattoo. Ze heeft een “gelukkige” fan zelf onder handen genomen met een speld. Check het filmpje hierboven!

6. Suck it!
Ke$ha heeft een duidelijke boodschap voor de wereld: “Suck it!” Ze heeft de woorden in juni vorig jaar aan de binnenkant van haar lip laten zetten. Waarom deze tattoo? Waarschijnlijk omdat ze er gewoon zin in had.

Deze tattoos zullen vast niet de laatsten zijn! We zijn benieuwd wat Ke$ha hierna in haar lijf laat prikken…