Waar de Britse krant The Sun maandag nog meldde dat Adele niet zou optreden tijdens de BRIT Awards, maakt de zangeres nu zelf korte metten met deze roddels. 

"Rich stuurt jullie al zijn liefde"

"Ik ben zo blij dat ik kan vertellen dat ik volgende week optreed tijdens de Brits", schrijft Adele op Instagram. Ook neemt ze "nu ik in de buurt ben" plaats op de bank van The Graham Norton Show. 

De geruchten gingen dat Adele ruzie zou hebben met haar vriend Rich Paul, waardoor het geheel te emotioneel voor haar werd en ze zich niet meer kon focussen op haar shows. Ook dat verhaal helpt ze nu de wereld uit. "Rich stuurt jullie al zijn liefde", sluit ze haar bericht af.

BRIT Awards

Op dinsdag 8 februari worden de awards weer uitgereikt, waar dus ook Adele acte de présence zal geven en kans maakt op een BRIT Awards. Ze is genomineerd voor Album of the Year, Artist of the Year, Song of the Year en Best Pop/R&B Act. 

De BRIT Awards is de belangrijkste awardshow in de Britse muziekindustrie. Er zijn categorieën specifiek voor muziek uit Groot-Brittannië, maar er worden ook internationale awards uitgereikt.

Foto: Getty Images