Op 18 april start er voor een gelukkige luisteraar op Schiphol de reis van zijn of haar leven, dan vertrekt diegene namelijk op de Q-live tickets World Tour.

Maar wat kan diegene allemaal verwachten tijdens deze muzikale wereldreis? Welke steden worden er bezocht, en wat kun je daar dan allemaal doen? Daar hebben we een antwoord op, en dat antwoord vind je in de speciale Q-live tickets World Tour Reisblogs. Handig voor de winnaar, of voor alle andere reislustige Q-luisteraars.

Justin Bieber in San José

Na Tokio vlieg je door naar de hoofdstad van Costa Rica: San José, hier verblijf je van 21 t/m 26 april. Zorg dat je je zwembroek en zonnebrand ingepakt hebt, want die ga je hier zeker nodig hebben!

Op je vierde dag in San José reis je af naar het Estadio Nacional, waar je het concert van Justin Bieber gaat bijwonen.


Maar dit is niet alles! Nu je er toch bent... nemen we je mee op een toffe rafting tocht over de Pacuare rivier. Kleine sfeer impressie:


Costa Rica facts

Waar: Als we de wereldkaart er even bij pakken zien we dat Costa Ricá in Centraal Amerika ligt.
Hoofdstad: San José. En daar ga jij dus naar toe!
Taal: Hopelijk is je Spaans een beetje goed, want dat is namelijk de officiële landstaal.
Valuta: Wanneer je naar een bank in Costa Rica gaat, krijg je de Costa Ricaanse Colón uit de muur.
Gemiddelde temperatuur april: 30° graden (!) Dubbele check op je zonnebril en zonnebrand dus.

Highlights San José

6 dagen in San José, daarin kun je natuurlijk optimaal van de zon genieten. Maar er is ook van alles te doen in de stad!

Feria Verde de Aranjuez
Op zaterdag is er een grote, boerenmarkt: de Feria Verde de Aranjuez. Hier kun je je tegoed doen aan allerlei lekkers, zoals organische koffie, ambachtelijke chocolade, en tropische fruit. De markt is een kleurrijke bedoeling!Museo de Oro Precolombino y Numismática
Houd je een beetje van geschiedenis? Dan is het Pre-Columbian Gold Museum een echte go-to! Het museum staat vol met pre-Columbiaanse goudvoorwerpen en andere overblijfselen uit deze periode.


Barrio Amón
De wijk Barrio Amón is één van de mooiste wijken van San José. De wijk is ideaal om op een zomerse dag doorheen te struinen en om op een terrasje neer te ploffen. Het is er gevuld met geweldige kleurrijke gebouwen en indrukwekkende architectuur. Vergeet je camera niet!Wedden dat je na die 6 dagen San José een lekker kleurtje opgelopen hebt. ;-)

Houd Qmusic.nl in de gaten voor het volgende Reisblog, namelijk die van The Weeknd in San Francisco!

Klik hier om je aan te melden voor de Q-live tickets World Tour 2017!