Selena Gomez denkt er aan om te stoppen met zingen en zich volledig te focussen op haar acteercarrière. Dat vertelt de 28-jarige zangeres en actrice in een interview met Vogue.


Critici

Selena vertelt dat ze geïrriteerd raakt door al het commentaar dat ze van critici op haar liedjes krijgt. "Het is moeilijk om muziek te blijven maken als mensen je niet echt serieus nemen. Ik heb momenten gehad waarop ik me afvroeg wat het nut nog was. Waarom blijf ik dit doen?", zegt Selena die meerdere hits scoorde. "'Lose You To Love Me' vond ik het beste nummer dat ik ooit heb uitgebracht, maar voor sommige mensen was het nog steeds niet genoeg."


Nog één kans

Selena wil haar muziekcarrière nog één kans geven. Lukt dat niet, dan gaat ze zich focussen op acteren. "Ik denk dat er alsnog veel mensen zijn die van mijn muziek genieten, en daar ben ik zo dankbaar voor. Voor hen blijf ik doorgaan en daarom wil ik het nog een laatste keer proberen." Op 12 maart komt haar eerste volledig Spaanse EP 'Revelación' uit. De tracks 'De Una Vez' en 'Baila Conmigo' staan deze EP. 


Mocht dit dus niet uitpakken zoals gedacht, wil de 28-jarige zangeres en actrice zichzelf "een echte kans geven om te acteren". Selena brak door als actrice met haar rol in de populaire Disney Channel-serie Wizards Of Waverly Place in 2007. Later speelde ze in The Dead Don't Die, A Rainy Day in New York en Dolittle. Selena zegt zelf dat ze pas net is begonnen.

Foto: AFP