Ben jij in het bezit van een Instagram-account? Grote kans dan dat je één van de bijna 80 miljoen volgers bent van Justin Bieber.

Grote kans dus ook dat je de laatste fotoreeks van hem en, naar wat schijnt zijn nieuwe liefde, Sofia Richie voorbij hebt zien komen. Justin sloot de fotosessie af met deze foto:


Leuke foto, maar het bijschrift is iets minder leuk. De 'Sorry'-zanger haalt hierin flink uit naar zijn fans: " Ik ga mijn Instagram-account privé maken als jullie niet stoppen met haten, dit loopt uit de hand". Justin doelt hiermee op de negatieve reacties die zijn fans gaven op de foto's met zijn nieuwe vriendin.

Dat terwijl de meeste negatieve reacties waarschijnlijk komen van meiden die niks tegen Sofia hebben maar gewoon zichzelf liever naast hem op de foto zagen. Dat merkte Justin's ex Selena Gomez ook op:

Selena legt in een reactie op zijn foto even haarfijn uit dat Justin verkeerd bezig is: "Als je de haat niet aan kunt, stop dan met het posten van foto's van jou en je vriendin. Dit zou iets tussen jullie tweeën moeten zijn. Wees niet boos op je fans, zij steunden en hielden al van je voordat iemand anders dat ooit deed."

Na Selena's reactie ging het los. Waar de twee ooit zo gelukkig waren samen, vechten ze nu een ware oorlog uit via Instagram. Justin liet het hier namelijk niet bij zitten:

"Grappig om te zien dat mensen die me gebruikte voor de aandacht nog steeds een vinger mijn kant op steken" was Justin's reactie. Waarop Selena nog even bewees hoe goed zij wel niet met haar fans is en Justin nog een keer op zijn plaats zette met een laatste reactie.

My whole life. You matter most. Thank you letting me do what I love every day.

Een foto die is geplaatst door Selena Gomez (@selenagomez) op


"Grappig dat juist diegenen die meerdere keren zijn vreemdgegaan, met een vinger wijzen naar diegenen die vergevingsgezind zijn en je altijd gesteund hebben. Niet gek dat de fans kwaad zijn. Triest. Alleen maar liefde."

We zijn benieuwd of Justin hier nog van terug heeft, we'll keep you posted.