Acteur en komiek Kevin Hart is vooral bekend om zijn grappen, maar is dit keer heel erg serieus. Hij heeft een eigen challenge opgezet om zo geld in te zamelen voor de slachtoffers van de orkaan Harvey in Houston - Texas. De stad is compleet onder water gelegd door de orkaan Harvey, en de storm heeft inmiddels al voor vele miljarden euro's schade aangebracht.

Kevin Hart roept al zijn celebrity friends op die in een positie zit die het zich kan veroorloven om het goede doel te steunen. Beyoncé, Justin Timerlake, JAYZ zijn opgeroepen om mee te doen met de #HurricaneHarveyReliefChallenge:

In een tweede video die Kevin Hart online zette, roept hij nog meer vrienden op. "Today I call out TI, Nelly, my boy Usher, Ludacris, my man Chris Brown and Drake." Op dit moment staat de teller van de #HurricaneHarveyReliefChallenge op $192.205!

Chris Brown heeft het bericht ontvangen en is het eens met acteur Kevin Hart en doneert maar liefst $100.000. Dat laat hij in deze video weten:


Maar er zijn nog veel meer artiesten die hun steun laten zien voor de slachtoffers in Houston. Coldplay moest hun concert in Texas uitstellen vanwege de orkaan. Maar tijdens hun optreden in Miami namen ze hier een momentje voor, en speelden ze een speciaal geschreven nummer genaamd 'Houston':