Zet donderdag 26 oktober maar vetgedrukt in je agenda. Op die dag, en die dag only, wordt de documentaire True Stories over het leven van Avicii op het witte doek laten zien. 

We zien het leven van Tim Bergling, de originele naam van Avicii, veranderen in het leven van een wereldwijde Grammy genomineerde producer, tekstschrijver en artiest. Check hier de veelbelovende trailer:


Hoewel het leven van Avicii er fantastisch uitziet, heeft het ook zijn minpunten. Voor het eerst vertelt Avicii over zijn mentale- en fysieke problemen die hij door de jaren heen heeft gehad. Ook hebben co-collega's Tiësto, David Guetta en Nile Rodgers een momentje gekregen in de documentaire om te vertellen over de druk in de muziekbusiness.

Exclusief kijkje

Je krijgt ook een exclusief kijkje, want het allerlaatste optreden van Avicii in Ushuaia (Ibiza) wordt vertoond. Dit is gefilmd op 28 augustus 2016 en was het állerlaatste optreden van Avicii voordat hij zijn grote pauze startte.

Wereldwijd wordt de documentaire uitgezonden bij verschillende bioscopen, maar wel álleen op 26 oktober. Wil jij erbij zijn? Pathé zal één van de locaties zijn in Nederland waar je de documentaire kunt bewonderen!

Foto: AFP