Ondanks dat deze track al langer bestaat dan de meeste lezers van dit artikel, heeft 'All I Want For Christmas is You' van Mariah Carey nu pas een nummer 1-notering in de Amerikaanse hitlijsten. 

Hoe dat komt? In 1994 kwam het nummer niet uit als single, maar als EP. Daarom kon het niet worden meegenomen in meting van de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst. Een paar jaar geleden veranderde deze regel en kwam 'All I Want For Christmas' ook in de lijst. Daarnaast worden tegenwoordig niet alleen de verkopen van cd's meer meegeteld, maar ook het aantal keer dat een track wordt gestreamd. En geef toe: hoe vaak heb jij 'All I Want For Christmas' al aangezet de afgelopen weken? 

Nieuwe videoclip

Mariah Carey promoot haar hit de afgelopen periode flink en komt zelfs met een nieuwe videoclip! Hoe die eruit ziet, blijft nog even spannend: aanstaande vrijdag komt ie op YouTube.


Stem op de Kerst Top 40

Vanaf nu kan je ook stemmen op onze Kerst Top 40! De grootste hits hoor je op kerstavond én eerste kerstdag op Qmusic. Lekker, wanneer je onderweg bent naar je schoonfamilie ;-)

Foto: AFP