Onze eigen muziekspecialist Wim van Helden doet elke week een shoutout naar een nieuwe track die je volgens hem écht niet mag missen. 

DEZE WEEK: THIRTY SECONDS TO MARS MET 'DANGEROUS NIGHT'

"‘Kings And Queens’ en ‘Closer To The Edge’ zijn inmiddels echte klassiekers, maar na de eerste succesjaren in de zeroes werd het lange tijd stil rond Thirty Seconds to Mars. Frontman Jared Leto was vooral bezig met zijn andere talent, acteren."

"Maar met ‘Walk On Water’ heeft de band zich afgelopen jaar in één klap weer op de kaart gezet. En daar blijft het niet bij, want deze week kwam er nog een nieuwe track van ze uit, ‘Dangerous Nights’. Of dat ook zo’n succes wordt moet nog blijken, maar als je ‘m eenmaal hoort kun je er met geen mogelijkheid omheen!"

"Het is groots, meeslepend en je krijgt een explosie aan beats, gitaarrifs en een hoog “oh oh oh oh”-meezing gehalte. Dat komt ook door de invloed van dj Zedd, die eraan meewerkte. Zedd produceerde eerder ook ‘Break Free’ van Ariana Grande, en had een grote hit met ‘Stay’ samen met Alessia Cara."

"Je houdt ervan of niet, maar ik weet zeker dat je er een mening over hebt. Check de nieuwe Thirty Seconds to Mars hieronder."


Shoutout Archief

Januari 2018
Wulf - 'All Things Under The Sun'
The Script - 'Arms Open'
Martin Garrix & David Guetta - 'So Far Away'