of
Hetgeluid interstitual 2048x1536 v01

De laatste updates van Het Geluid 2021!

Wil je niks missen van Het Geluid 2021? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Alle updates omtrent Het Geluid vind je hier terug!


Meer weten over Het Geluid? Check dan nu de actiepagina!

Direct jouw antwoord geven met de Fastpass

Afgelopen weekend maakte je bij Tom & Bram voor de allereerste keer kans op de Fastpass: dé manier om direct in de uitzending, op een moment van jouw keuze, in te bellen en jouw antwoord voor Het Geluid te geven. Ze lieten al even in de uitzending van Kai weten hoe het precies werkt:

Luister elk weekend naar Tom & Bram vanaf 12.00 uur en speel ook mee voor de Fastpass.

Geheimzinnige 'personen' nemen geluiden op bij Hofvijver en Utrecht Centraal

In een fontein in Breda, op een lift bij station Utrecht Centraal en op een sup-board op de Hofvijver in Den Haag. Afgelopen Dinsdag doken op verschillende plekken in het rood geklede 'poppen' met een microfoon van Qmusic op om geluiden op te nemen. Zat jij lekker te werken vanuit huis en had je nog niets meegekregen? Geen probleem. Gelukkig hebben we de foto's én video nog:

We zijn los! Weet jij al wat het is?

Vanochtend om 07.00 uur hoorden we voor het éérst Het Geluid van 2021!  Tijdens de superronde om 07.30 uur kwamen de eerste antwoorden al binnen, maar helaas zat het juiste antwoord er nog niet bij! Check de antwoorden hier.

Rond 12.00 uur is het volgende aanmeldmoment bij Menno. Zorg dat je de app bij de hand hebt!

Heb jij Het Geluid al gehoord? Check 'm hier:

Vanaf 2 augustus begint het spannendste spel van de radio!

Maandag is het spannendste spel van de radio  helemaal terug: Het Geluid! Zoek je mee?

Hey Google, ik wil praten met Het Geluid van Qmusic

Je kent Het Geluid van Qmusic van de radio, maar heb je het spannendste radiospel ook al eens gespeeld via je Google Home, Google Nest, tablet of smartphone? Qmusic-dj Kai Merckx zit klaar om dit leuke spel elk moment van de dag met jou te spelen! Check hier de actiepagina voor meer info!

We starten met 'Het Geluidje'!

De junior editie van het spannendste radiospel is terug: Het Geluidje! Tijdens Het Geluidje krijgen kinderen in de ochtendshow van Q-dj Kai deze zomervakantie weer de kans om lekker mee te raden. Voor de kids die vliegensvlug zijn, hebben we natúúrlijk ook weer hele leuke prijzen: een Donald Duck Leespakket én een super tof extraatje! Check hier de actiepagina voor meer info!