• Zoek verkoeling bij de Q-ice cream truck
  • Q-dj's delen in heel Nederland DubbelFrisss, CoolBest en Taksi ijsjes uit
  • Deze actie is afgelopen

De zon laat zich steeds vaker zien en het kwik stijgt ook elke keer een beetje meer: tijd om de Q-ice cream truck weer uit de garage te rijden en het land in te gaan! 

Je kunt in juli door heel Nederland de verkoeling op zoeken met de bekende smaken van DubbelFrisss, CoolBest en Taksi in ijsvorm! Jij kunt ze deze zomer proeven bij de Q-ice cream truck. Tot binnenkort!

WIN Q-GOODIES

Met een verkoelend ijsje in de hand kun je op locatie ook nog kans maken op verschillende Q-goodies! Hoe? Dat houden we nog even geheim... Daarvoor zul je zelf naar de Q-ice cream truck moeten gaan! ;-)

ROUTE

Van 6 tot en met 24 juli rijdt de Q-ice cream truck door heel Nederland. Je kunt in de eerste week jouw verkoelende ijsje halen bij een van de Q-dj's. 

Woensdag 20 juli vanaf 11:00 in Veendam (Veenlustplein) - Wordt ingehaald op 25 juli
Donderdag 21 juli vanaf 11:00 in Haarlem (Stationsplein)
Vrijdag 22 juli vanaf 11:00 in Roermond (Het Munsterplein)
Zaterdag 23 juli vanaf 11:00 bij een zorginstelling
Zondag 24 juli vanaf 11:00 bij het LUMC in Leiden
Maandag 25 juli vanaf 11:00 uur in Veendam (Veenlustplein)

Lees hier de actievoorwaarden

De exacte locaties zullen we uiterlijk op de dag zelf bekendmaken. Houd er bovendien rekening mee dat wanneer de weersomstandigheden aanhoudend slecht zijn, het mogelijk is dat de Q-ice cream truck zich verplaatst of eerder vertrekt. Houd deze pagina en Q-instagram in de gaten voor belangrijke locatie-updates!