Juni is zoals ieder jaar Foute Maand bij Qmusic! De hele periode staat in het teken van de muziek uit het Foute Uur. Dit kun je verwachten tijdens de Foute Maand:

  • Foute Anthem: Tino Martin - 'Zij Weet Het'
  • Foute Stemweek: van 14 t/m 21 juni, extra Foute Uur bij 500 lijstjes 
  • Top 500 van het Foute Uur: van maandag 24 t/m vrijdag 28 juni
  • Foute Party: vrijdag 28 en zaterdag 29 juni, Den Bosch

De Foute Maand is één groot feest op de radio! Met extra veel foute hits, oftewel de bekendste guilty pleasures uit de muziekgeschiedenis. Je zingt ze allemaal mee!

Foute Anthem

Na het succes van 'Atemlos Durch Die Nacht' van Helene Fischer als Foute Anthem, is er dit jaar opnieuw een fout nummer dat je extra veel gaat horen. Niemand minder dan Tino Martin heeft de eer om het Foute Anthem 2019 te zijn met zijn nummer 'Zij Weet Het'. Tino Martin kreeg het nieuws te horen bij Mattie & Marieke en dit was zijn reactie.

Foute Stemweek

Vanaf vrijdag 14 juni kun je al jouw foute energie kwijt in het samenstellen van de Top 500 van het Foute Uur. We zijn benieuwd naar wat jij de leukste foute hits vindt, en zo stellen we met elkaar de Top 500 samen.

En... stemmen wordt beloond, want bij iedere 500 stemlijstjes die binnen zijn gekomen, doen we een extra Foute Uur op de radio. Dat kan echt op ieder moment van de dag zijn!

Top 500 van het Foute Uur

Zorg dat de volgende data in je agenda staan, want van maandag 24 t/m vrijdag 28 juni 2019 hoor je de Top 500 van het Foute Uur. Het is de lijst met de 500 leukste hits uit het Foute Uur, uiteraard samengesteld door jou en duizenden andere luisteraars.

Foute Party

Wil je de Top 500 van het Foute Uur in stijl afsluiten? Kom dan vrijdagavond 28 juni naar de Qmusic Foute Party! Tickets bestel je hieronder (let op: alleen nog tickets voor vrijdag beschikbaar, zaterdag is al uitverkocht!).

Op de Foute Party zijn uiteraard de dj's van Qmusic, maar er zijn ook optredens van o.a. Snollebollekes, Gerard Joling, Paul Elstak en Ch!pz.

Meer weten over de Foute Party? Bekijk hier alle info en de volledige line-up. Minimumleeftijd is 18 jaar.


Proud to be Fout

Het belooft weer de grootste radiofeestmaand van het jaar te worden! En daar hebben we jou graag bij. Dus zorg dat je luistert en deel al je foute verhalen, herinneringen en emoties met #ProudtobeFout.

Foto Tino Martin: ANP Kippa