• Luister Qmusic en bel 0909 9596 zodra je Selena Gomez hoort
  • Actie: maandag 25 t/m vrijdag 29 april 2016
  • Extra kans voor Q-members

Ze is 23 lentes jong en is de meest gevolgde persoon op Instagram op aarde. Selena Gomez heeft met ruim 75 miljoen vriendjes op Insta een enorme schare fans. Natuurlijk niet alleen om haar foto's, maar ook haar muziek. De BFF van Taylor Swift en voormalig Disney-kindster komt naar Nederland en jij kunt erbij zijn!

Qmusic presents: Selena Gomez in de Ziggo Dome. Op dinsdag 18 oktober 2016 treedt Selena op in Amsterdam. Luister van zaterdag 23 tot en met vrijdag 29 april naar Qmusic en maak kans op Q-live tickets voor Selena in de Ziggo Dome!

Hoe maak ik kans?

Hoor je tijdens de actie tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van Selena Gomez op Qmusic? Bel dan met de studio op 0909 9596 (55cpm). Elke keer wordt er willekeurig één iemand in de uitzending gehaald die direct 2 Q-live tickets krijgt voor het optreden van Selena op 18 oktober 2016. Je ontvangt ook haar album Revival met daarop haar hit 'Hands To Myself'.

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen. De Q-live tickets betreffen staanplaatsen.

Speciaal voor Q-members

Extra kans? Zorg dat je Q-member bent, login en vul hieronder de Selena Gomez-prijsvraag in. De winnaar van de online actie wordt maandag 2 mei bekendgemaakt en krijgt 2 Q-live tickets.

Update! De winnaar is inmiddels bekend, gefeliciteerd Yara Brand!