• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (45cpg) zodra je Little Mix hoort
  • Actie: zaterdag 16 en zondag 17 februari 
  • Extra kans in de Qmusic-app

Little zijn deze dames al lang niet meer. Na hun winst in de Britse X Factor in 2011 heeft deze meidengroep zich meer dan bewezen met hits als 'Black Magic', 'Shout Out To My Ex' en 'Reggaetón Lento'. We hebben het hier natuurlijk over Little Mix!

Op 25 september komt de groep naar Nederland voor hun grootste optreden tot nu toe in Nederland: in de Ziggo Dome. En wij sturen je er naar toe!

ZO GA JIJ NAAR Little Mix

Hoor je zaterdag 16 en zondag 17 februari tussen 07:00 en 23:59 uur een hit van Little Mix op Qmusic? Bel dan direct 0909 9596 (45cpg). Kom je in de uitzending, dan win je meteen 2 Q-live tickets voor Qmusic presents: Little Mix in de Ziggo Dome op 25 september 2019. 

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.

Extra kans in de Qmusic-app

Op vrijdag 15 februari maak je op deze pagina in de Qmusic-app extra kans op 2 Q-live tickets voor Qmusic presents: Little Mix. Zorg dat je vrijdagmiddag tussen 13:00 en 14:00 in de Qmusic-app onder 'acties' naar deze actiepagina gaat. Plaats onder dit bericht een reactie: 'Deze Mixer wil!'

Alle Q-dj's zullen willekeurig reageren op deze berichten. Om 14:00 wordt door middel van een loting bepaald welke Q-dj op een winnende reactie heeft geantwoord. Heeft de uitgelote dj op jouw reactie gereageerd? Dan maak jij kans op die Q-live tickets. 

Let op: alleen berichten gestuurd op vrijdagmiddag tussen 13:00 en 14:00 uur doen mee aan de actie.

Update: reageren in de app onder de actiepagina is gesloten, deze reacties tellen niet meer mee.

De uitslag...Domien heeft gereageerd op de winnende reactie! En de winnaar is... Nisa Kurudere! Gefeliciteerd Nisa. :-)

Niet gewonnen? Niet getreurd! Je maakt nog het hele weekend kans op de radio én houd dit weekend ons Instagram-account in de gaten voor nóg een extra kans.