Na vier jaar (en naar eigen zeggen heel wat kilo's lichter) maakt Adele eindelijk een comeback op televisie. Ze was afgelopen weekend te zien als host in de Amerikaanse comedyshow Saturday Night Live én gaf een update over haar nieuwe album.

Televisie comeback

Adele liet vorige week al via Instagram weten dat ze binnenkort te zien was als host bij Saturday Night Live. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover en maakte ze na vier jaar uit de spotlights naar comeback op televisie bij Saturday Night Live. Door onder andere deze tv-show brak ze in 2008 door in Amerika. Adele gaf toe dat ze het enorm spannend vond om deze show te hosten en begon met een grap over haar 'transformatie': 'Ik weet dat ik er echt heel anders uitzie sinds jullie me voor het laatst hebben gezien, maar vanwege alle corona-beperkingen mocht ik niet veel bagage mee en kon ik maar de helft van mezelf meenemen en dit is de helft die ik heb gekozen.'

Dit bericht bekijken op Instagram
3 days to go ♥️
Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op


Album duurt nog even

Adele maakte grappen en speelde mee in sketches en was dit keer niet te gast als zangers. Toch hoopten veel fans dat ze met nieuws zou komen over haar nieuwe album. En dat had ze. Helaas was dit niet het nieuws waarop haar fans hadden gehoopt. Ze vertelde namelijk dat ze niet te gast was als zangeres omdat haar album gewoon nog niet af is en het te spannend vond om te gast te zijn als host én zangeres. Uiteraard kon ze het niet helemaal laten om helemaal niks te zingen en liet ze van zich horen in deze hilarische sketch van The Bachelor.


Bron: AFP