Deze maandag komt de nieuwe single/videoclip van Chris Brown uit. “De nieuwe single hoort bij mijn ‘UNITY CAMPAIGN’ die alle rassen, geslachten (iedereen) homo of hetero aanmoedigt om van elkaar te houden!”, zette Chris op Twitter.

Hoe serieus we dit moeten nemen weten we nog niet. De ‘Fine China’-zanger is nou niet bepaald de meest vredelievende persoon op aarde en hij zei laatst nog dat hij er op kickt dat er mensen zijn die hem haten. Zelfs als we het Rihanna-incident even wegdenken, is hij regelmatig in het nieuws geweest voor homofobische opmerkingen.

Hij heeft zich daar wel voor verontschuldigd: “Ik hou van al mijn fans, homo en hetero. Ik heb vrienden in alle soorten en maten en ik ben toegewijd, met de hulp van God, om een beter mens te worden.”

Zou Chris dan toch zijn leven beteren? De track is in ieder geval erg bijzonder: hij heet ‘They Don’t Know’ en er staan nog nooit gehoorde vocals op van de overleden zangeres Aaliyah! We hebben al een voorproefje voor je, check de video's hierboven.