Kleding ontwerpen lijkt voor steeds meer artiesten een leuke bijverdienste te zijn. Zo ontwerpt Zayn sinds kort voor Versace, heeft Beyoncé haar eigen sportlijn en maakt Rihanna prijswinnende schoenen.

En ook Chris Brown lijkt besmet te zijn met het ontwerpvirus. Niet alleen heeft hij een toffe kledinglijn ontworpen in samenwerking met het merk Black Pyramid, hij komt er nog eens ook mee naar Nederland!

Vanaf donderdag 8 december opent Chris op de Kalverstraat in Amsterdam zijn eigen pop-up store. Een kleine impressie van wat je daar kunt verwachten:


Exclusief in Amsterdam

De kledinglijn van Chris wordt exclusief gelanceerd in Amsterdam, vanaf 8 december tot en met 18 december is de kleding alleen op de Kalverstraat verkrijgbaar.

Pas vanaf januari zal de kleding wereldwijd beschikbaar worden, in welke winkels is nog niet bekend.

Maar waarom koos Chris voor Amsterdam? Omdat het zo'n geweldige stad is natuurlijk: "Met Black Pyramid wil ik mijn fans laten zien wat voor kleding ik zelf tof vind. Ik deel dit graag met de rest van de wereld door zelf betaalbare kleding te ontwerpen en aan te bieden. Ik kom graag in Amsterdam en ben blij het hier te lanceren."

Of de zanger donderdag ook aanwezig is bij de opening van de pop-up store is helaas onbekend.


Foto: AFP