Het is alweer drie jaar geleden dat Lewis Capaldi zijn debuutalbum Divinely Uninspired To A Heavenly Extent uitbracht. Met dit album brak hij wereldwijd door, maar Lewis komt voorlopig nog niet met nieuw materiaal.

"Ik heb geen nieuwe muziek voor jullie."

De reden dat fans nog steeds wachten op nieuwe muziek deelt de Schotse zanger met het publiek van festival Latitude. "Ik heb geen nieuwe muziek voor jullie", vertelt hij volgens de BBC voor hij aan zijn set begon. Vorig jaar heeft hij optredens verzet om zijn plaat af te maken. "Ik had dat moeten doen, maar ik ben vreselijk lui."


Lewis is de komende zomer veel te zien op festivals in Groot-Brittannië en Europa te zien. Op nieuw materiaal hoeven de fans dus niet te wachten tijdens deze festivals, maar zijn alom bekende hits 'Someone You Loved' of 'Before You Go' werden met veel enthousiasme ontvangen door zijn fans op Latitude. 

Begin van set

Lewis zou Lewis niet zijn om wat humor te verwerken in zijn liveset op Latitude. Zo kwam hij op door het zinnetje uit Harry Styles' 'As It Was' te gebruiken voor zijn opkomst.

Foto: Getty Images