Kanye West heeft een hoop vijanden, maar Lily Allen is daar niet één van. Tijdens het Glastonbury festival verbrandde de zangeres een vlag met daarop de tekst "fuck off Kanye West". De eigenares was het er totaal niet mee eens. Veel mensen aanwezig op het festival waren tegen de komst van de rapper, zo ook iemand die het optreden verstoorde.


Lily Allen haalde de vlag omlaag en stak deze voor de helft in de brand zodat er alleen maar "Kanye" stond. Een foto daarvan, en meerdere video's, plaatste zij op Instagram. Daarbij schreef ze ook waarom ze het deed: "Je gaat ook niet bij iemand eten en dan klagen dat het eten slecht is."

Reactie eigenaar

Maar de eigenares van de vlag was not amused. "We waren bang, omdat we niet wisten of ze nog meer hadden gestolen", legt ze uit aan NME. "Ik vond de video van Lily Allen hilarisch tot ik zag dat ze de vlag had verbrand."

"Het maakt mij niet uit wie je bent, je hebt niet het recht mijn spullen te stelen en te vandaliseren." Lily zou zich niet zo verheven moeten voelen en moeten stoppen met stelen. "Wij, en vele anderen, vonden niet dat Kanye past op Glastonbury. Ik heb alle recht om zo'n vlag te maken."

Ze voegde daaraan toe dat Glastonbury ging over vrede, liefde, goede vibes en positiviteit. "Kanye West is een egoïstische narcist. Een idioot die vol van zich zelf is, terwijl hij maar één goed album had."