Louis Tomlinson heeft de dromen van oudere man laten uitkomen in zijn nieuwe ‘Two of Us’ videoclip. In deze video helpt hij Richard met het aftikken van zijn bucketlist. 


Zijn nieuwe 83-jarige vriend maakt een vlucht in een helikopter, reed in een raceauto, zette een tattoo bij Louis, maakte een ritje in een achtbaan en mocht eindelijk optreden voor een grote groep mensen.

Beide mannen verloren in dezelfde periode een belangrijk persoon. Richard verloor zijn vrouw Pat, die aan Alzheimer leed en Louis verloor zijn moeder aan leukemie. In de videoclip zie je Louis en Richard praten over de impact hiervan.

Dit bericht bekijken op Instagram
#LouisAndRichard Link in bio.
Een bericht gedeeld door Louis Tomlinson (@louist91) op


“Ongeveer een maand geleden leerde ik een geweldige man kennen, Richard. Hij had nog een aantal dingen die hij graag wilde doen dus ik besloot hem daarbij te helpen,” schrijft Louis op Instagram. “De video voelt zo belangrijk en krachtig voor mij. Richard is het voorbeeld van een dappere man die in tijden van rouw toch lachend en positief in het leven staat. Ik hoop dat je met even veel plezier naar de video kijkt als dat ik had tijdens het maken ervan.” 

Aan het einde van de videoclip wordt er opgeroepen om de doneren aan het ‘Alzheimer’s Society and Cancer Research UK’. 

Foto: AFP