Onze favoriete sterren lopen er altijd bij om door een ringetje te halen. Niet zo gek ook, de beste mensen hebben namelijk de duurste stylisten in dienst om hun elke dag opnieuw te laten stralen.

Jaloersmakend, want stiekem willen wij er ook wel eens een dagje bij lopen zoals Beyoncé of Selena Gomez. Daarom hebben wij voor alle fashionista's onder ons goed nieuws, vanaf nu kan dat! 

Wij duiken voor jou de wondere wereld van het shoppen in en gaan op zoek naar die éne perfecte look van jouw favo ster. Enige verschil, deze outfits zijn wel betaalbaar!

Get The Rihanna Première Look

Vandaag duiken we in de kleding van Rihanna. Op de première van haar nieuwste film Valerian verscheen RiRi in een geweldige zachtroze outfit:


Een onbetaalbare outfit voor mensen zoals jij en ik, maar dankzij uitgebreid speurwerk van onze redactie kun jij er op je volgende feestje ook zo bij lopen. 

Onderstaande items zijn allemaal online verkrijgbaar en het mooiste van alles, ze zijn betaalbaar! Lang leve winkels als H&M en Forever21, hier kun jij de Rihanna Première-look scoren voor nog geen €200,-!De jurk scoor je bij >> Forever 21
De overrok scoor je bij >> H&M
De schoenen scoor je bij >> PrettyLittleThing
De clutch scoor je bij >> New Look
De oorbellen schoor je bij >> FashionChick
De armband scoor je bij >> FashionChick
De ringen scoor je bij >> H&M
Het horloge scoor je bij >> Lucardi