Deze twee koppels zijn de gelukkige deelnemers in de strijd voor Het Huis van Q. Maak kennis met David & Iris en Jhelisa & Jamal.


Strijd om de sleutels

De koppels iedere dag om felbegeerde sleutels. Op deze pagina vind je dagelijks de actuele sleutelstand.


Jhelisa (23) & Jamal (24)

  • Twee jaar samen
  • Zij woont met vriendinnen in Utrecht
  • Hij woont bij zijn ouders

Jhelisa & Jamal hebben elkaar leren kennen via vrienden. Zij speelde 'hard to get' om zijn hart te winnen, maar inmiddels weten ze zeker dat ze voor altijd samen willen blijven. Oorspronkelijk komen ze uit IJsselstein, maar Jhelisa is uitgevlogen naar Utrecht. Daar woont ze samen met vriendinnen. Jamal zit nog even lekker bij zijn moeder op de bank, maar wie weet duurt dat niet lang meer nu ze meedoen aan Het Huis van Q.


David (23) & Iris (22)

  • Twee jaar samen
  • Zij woont samen met drie vriendinnen in Utrecht
  • Hij woont in een studentenhuis met 5 jongens in Utrecht

Iris en David kwamen elkaar twee jaar geleden tegen op Tinder. Er was een match! En wat blijkt: ze wonen bij elkaar om de hoek. Nu vinden ze het tijd om samen te gaan wonen. Iris woont nu samen met vriendinnen en David woont in een studentenhuis. Zij is sportief en heeft zelfs professioneel gekorfbald. Nu richt ze zich vooral op haar werk bij de NS. David zit ook niet stil. Hij volgt momenteel twee (!) studies. En wat is er nu lekkerder dan thuiskomen in een rustig, schoon huis dat écht je eigen plek is?


Lees hier alles over Het Huis van Q.