Het kwik stijgt dus dat betekent dat Catch The Summerhit is begonnen! Vanaf 27 juni maak je vijf weken lang kans op de leukste zomerprijzen.

Check-in en scoor punten 

Meespelen met Catch The Summerhit is niet moeilijk. Download de Qmusic app (mocht je dat nog niet gedaan hebben), zorg dat je ingelogd bent en klik onderaan in het menu in de app op SUMMERHIT. Er verschijnt nu een kaart met de titels en artiesten van een aantal summerhits én een Hit van de Dag.

Hoor je één van de tracks op jouw kaart voorbijkomen op de radio?* Dan heb je de gehele duur van die track de tijd om hem in de app aan te klikken. Heb je op tijd gedrukt? Dan scoor je punten! 

Je kunt extra snel punten verdienen door binnen een bepaalde tijd de volgende hit te vangen. De zogeheten multiplier loopt steeds verder op, maar de tijd die je hebt om een volgende track af te vinken wordt steeds korter...

Beland je door de behaalde punten in de top 5 van de week? Dan win je de hoofdprijs. Onder de rest van de deelnemers worden andere zomerse prijzen verloot! 

Aan de start van een nieuwe week (op maandag 00:00 uur) wordt jouw puntensaldo weer op 0 gezet, zodat iedereen elke week start met even veel punten.

*Let op: Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic Summer, Foute Uur non-stop, Qmusic non-stop etc.

*Let op: Catch The Summerhit werkt niet tijdens de livesets van de artiesten tijdens de Tomorrowland-uitzendingen op vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli

Maak kans op zomerse prijzen!

Meespelen kan 24 uur per dag (m.u.v. de mixprogramma's op zaterdagavond en -nacht en de Tomorrowland-livesets). Per week zijn er 5 hoofdprijswinnaars. Je hebt tot zondagavond 23:59 uur om mee te spelen. Iedere week op maandag staan de punten weer op nul, krijg je een nieuwe kaart met 5 zomerhits en start een nieuwe ronde. De Hit van de Dag wijzigt iedere dag en is voor alle spelers dezelfde track.

De prijzenshop is goed gevuld met prijzen, maar ieder jaar zijn er meer spelers dan prijzen. Als je in de top 5 beland van win je de hoofdprijs van de week. Onder alle andere deelnemers van die week worden zomerse prijzen verloot! Hoe meer punten je hebt, hoe meer kans je maakt.

Hoofdprijzen
Week 1 - 5x een luxe Inventum RVS koelkast
Week 2 - 5x een luxe Inventum RVS koelkast
Week 3 - 3x een luxe Inventum RVS koelkast en 2x een airco
Week 4 - 3x een luxe Inventum RVS koelkast en 2x een airco
Week 5 - 3x een luxe Inventum RVS koelkast en 2x een airco

Download de Qmusic-app

Meespelen kan via de Qmusic-app, dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier. En zorg dat je ingelogd bent als Q-member!

DOWNLOAD DE APP