• Luister Qmusic en bel 0909 9596 zodra je 5SOS hoort
  • Actie: zaterdag 24 t/m vrijdag 30 oktober 2015
  • Extra kans voor Q-members

5 Seconds of Summer komt naar Nederland! Bandleden Michael, Luke, Calum en Ashton strijken op 21 mei 2016 neer in Amsterdam met hun Sounds Live Feels Live Tour (lees meer). Vrijdag 23 oktober is hun nieuwe album Sounds Good Feels Good uitgekomen en startte de kaartverkoop voor het concert in Nederland. Alle tickets waren vrijdag in no time verkocht, maar geen nood... want wij hebben de allerlaatste tickets.

Geen tickets? Luister van zaterdag 24 tot en met vrijdag 30 oktober naar Qmusic en maak kans op Q-live tickets voor het uitverkochte optreden van 5SOS in de Ziggo Dome!

Wegens groot succes is er inmiddels ook een twééde show aangekondigd op 22 mei, vrijdag 30 oktober zal de kaartverkoop van start gaan!

Hoe maak ik kans?

Hoor je tijdens de actie tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van 5SOS op Qmusic? Bel dan met de studio op 0909 9596 (55cpm). Elke keer wordt er willekeurig één iemand in de uitzending gehaald die direct 2 Q-live tickets wint voor het optreden van de jongens op 21 mei 2016. Natuurlijk krijg je ook hun nieuwe album Sounds Good Feels Good erbij. Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.

Speciaal voor Q-members

Extra kans? Zorg dat je Q-member bent, login en vul hieronder de 5SOS-prijsvraag in. De winnaar van de online actie wordt vrijdag 30 oktober bekendgemaakt en krijgt 2 Q-live tickets.

Online prijsvraag: Wat is er uiteindelijk van bandlid Michael terechtgekomen volgens de clip van de nieuwe single 'Hey Everybody!'?

Update: Inmiddels is de winnaar bekend, Ana Bassil wint met de prijsvraag twee Q-live tickets voor 5 Seconds Of Summer!