• Bekijk hier alle foto's en video's van het optreden
  • Een exclusief optreden voor maar een paar luisteraars
  • Dinsdagavond 5 oktober in the Qube

The Qube wordt afgestoft en klaargestoomd, want éindelijk kunnen we weer! Hij was ooit, bijna 10 jaar geleden, de allereerste gast in the Qube en nu we dit jaar voor het eerst weer officieel de deuren openen, is hij helemaal terug. Dinsdag 5 oktober geeft niemand minder dan Ed Sheeran een heel intieme show voor een lucky few. De man die eigenlijk alleen nog maar grote stadionshows doet, gaat dus voor 1x nog eens in een hele intieme setting optreden. Een unieke kans!

Dit was Ed Sheeran in the Qube

Wil jij alle foto's en video's van deze bijzondere avond terugkijken? Dat kan hier!

Ed Sheeran

Ruim 10 jaar geleden brak Ed Sheeran door met zijn hitsingle The A Team. Maar liefst 32 weken lang staat deze track in de Top 40. Een goed decennium later en geheel in stijl van zijn vorige albums (+, x en ÷) kondigde hij afgelopen zomer zijn nieuwe album ' = ' (Equals) aan. Het album komt uit op 29 oktober en gaat over liefde, verlies, veerkracht en vaderschap, laat de zanger weten op Instagram. "= Is een hele persoonlijke plaat die veel voor me betekent. Mijn leven is de afgelopen jaren enorm veranderd", aldus Sheeran, die in september vorig jaar vader werd van dochter Lyra Antarctica. "Ik kan niet wachten om het volgende hoofdstuk met jullie te delen." En dat wachten is nu voorbij! Naast dit intiem optreden bij Q, zal Ed Sheeran op 14 en 15 juli 2022 twee shows geven in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

The Qube

Eerder stonden o.a. The Script, Robbie WilliamsDua LipaBebe Rexha5SOS en Armin van Buuren al op het podium in the Qube. Kaarten voor the Qube zijn niet te koop. Toegang is alleen te winnen bij Qmusic. In the Qube sta je dichterbij je favoriete artiesten dan ooit. In de intieme concertzaal is maar ruimte voor een paar fans en daarmee is ieder optreden super exclusief.

COVID-19

Uiteraard vindt dit optreden geheel volgens de geldende coronamaatregelen plaats. Wil je weten hoe wij de RIVM maatregelen toepassen? Dat lees je hier.

Aankondiging

Mattie & Marieke mochten het grote nieuws over Ed Sheeran bekend maken in de ochtendshow. Daar leggen ze gelijk uit wat je kan verwachten: