Samen hebben ze 82 tattoos bij elkaar gesprokkeld! Je zou je bijna afvragen of de jongens van One Direction niet een soort record hebben gebroken. Niall is het zwarte schaap van de boyband, hij is de enige die nog geen tattoos heeft.

Harry Styles is de tattoo-verzamelaar van het stel. Hij heeft het gepresteerd om 39(!!) tattoos op zijn lichaam te laten zetten. Wat ze allemaal betekenen is voor de grootste deel onbekend. Harry is namelijk nogal geheimzinnig over zijn inkt.

We gaan even zijn drie opvallendste tattoos af.

Harry: Vinders in je buik
We zijn er eindelijk uit! De gigantische vlinder op de buik van Harry is ECHT. Er gingen geruchten dat de foto tattoo artiest Liam Sparks had gepost van Harry’s buik, mét vlinder, nep was. Nu is er nieuw bewijsmateriaal! Kijk maar naar de foto hierboven.

Ook de woordvoerders van One Direction bevestigen dat het toch echt de tattoo van Harry is.

Harry: Hi!
Dit is een interessant verhaal! Er zijn hele theorieën ontstaan over de “Hi” tattoo op Harry’s arm, het is namelijk precies het handschrift van bandlid Louis Tomlinson.

Er zijn meer van Harry’s tattoos gelinkt aan Louis. Dit zijn bijvoorbeeld de woorden “I can’t change” (op de plek waar hij altijd het bandje droeg van een festival waar hij en Louis samen heen zijn geweest), tekst uit een track (gespeeld op datzelfde festival) en een kleerhanger (kleerhanger > kast >in de kast zitten). Dit zorgde voor theorieën van Directioners dat Harry en Louis eigenlijk een stel zijn!

Wat zijn tattoos nu écht betekenen weten we niet. Ook tattoo artiest Kevin Paul houdt zijn mond. “Ze zijn heel persoonlijk, de redenen waarom hij zijn tattoos heeft laten zetten enzo, dus hij wil niet echt verkondigen waar ze voor staan.”

Harry: Pingu
Herinneren jullie nog de Tattoo Thursday met Ed Sheeran? De twee jongens zijn echte tattoo-maatjes en hebben regelmatig elkaar mogen inkleuren. Ed en Harry zijn blijkbaar ook allebei fan van Pingu de pinguïn, ze gingen daarom samen naar de tattooshop.

Ed liet de vogel uitgebreid op zijn arm tekenen, maar Harry houdt het gewoon bij het woord “Pingu” boven zijn oksel. Check de foto hierboven.

Zayn Malik is ook niet vies van een bezoekje aan de tattooshop! Hij staat op de tweede plek met 23 tattoos.

Dit zijn de drie leukste/mooiste/opvallendste tattoos van Zayn.

Zayn. Mic check: 1,2,3!
Zayn houdt nogal van zingen. Daarom besloot hij een levensgrote microfoon op zijn onderarm te tatoeëren! De rest van de jongens waren laaiend enthousiast. Tijdens een concert hielden ze allemaal hun microfoon in diezelfde positie en lagen ze dubbel van de pret.

Zayn: ZAP!
Op het eerste gezicht toen Zayns “ZAP!” tattoo denken aan plaatjes over klappen uitdelen in een stripboek. Zayn zegt zelf dat het een heel andere betekenis heeft!

“Het staat voor een gemeenschap van club zappers,” zegt hij in een interview. “Louis en ik zijn kapitein Zappers en we hebben de rest van de jongens ook overgehaald. Het is een geheime gemeenschap.”

Wat denk jij, is dit een grap?

Zayn: Opa
Zayn heeft ook betekenisvolle tattoos. Hij de naam van zijn opa, Walter, in het Arabisch op zijn borst getatoeëerd.

De armen en benen van de jongens worden steeds leger. Louis Tomlinson heeft “maar” 15 tattoos verzameld!

Hier de drie leukste.

Louis: Rogue
Een van Louis’ nieuwste tattoos!

“The” en “Rogue” op zijn voeten is de naam van zijn eerste band! Hij zat in The Rogue toen hij nog maar 14 was en Louis vindt dat de ervaring hem heeft geholpen met One Direction.

Louis: Willekeurig
Louis lijkt een hoop willekeurig gekozen tattoos te hebben! Een poppetje op een skateboard, een compas, een hert en een hart prijken op zijn arm. Het theekopje heeft wél betekenis! Die verwijst namelijk naar de track ‘Little Things’ van One Direction.

Louis: Het is wat het is
Tijden hebben we gebrand van nieuwsgierigheid! De vriendin van Louis postte een foto online waarop een nieuwe tattoo te zien in op de borst van de ‘One Thing’-zanger. Je kon alleen net niet zien wat er nu precies stond en Louis loopt niet vaak topless rond.

Gelukkig zijn we er inmiddels achter! De mysterie-tattoo bestaat uit de woorden “Het is wat het is” in cursief. Nu kunnen we weer rustig slapen.

Liam Payne heeft zich duidelijk ingehouden met zijn vijf tattoos, die allemaal over zijn bandleden blijken te gaan! Hieronder de leukste drie.

Liam: Bro’s before…?
De kleine D onder de duim van Liam is een klein mysterie. Een hoop mensen denken dat de D staat voor Danielle, zijn ex-vriendin. Het kan natuurlijk ook weer een verwijzing zijn naar zijn vrienden, één D voor One Direction. Wat denk jij?

Liam: Quote
Op zijn linkerarm staat de tekst “Everything I ever wanted, but nothing that I’ll ever need.” In het Nederlands staat er: Alles wat ik ooit wilde, maar niks dat ik ooit nodig zal hebben.” Volgens Liam zelf gaat de tattoo over het success van One Direction.

“We krijgen natuurlijk een hoop voor wat we doen enzo, en er zijn dingen die ik wil hebben, maar alles wat ik ooit nodig zal hebben zijn mijn familie en deze vier jongens hier.”

Liam: Vier pijlen
De vier pijlen op zijn rechteronderarm staan voor zijn vier medebandleden. Wat een liefde!

Niall Horan valt een beetje buiten de boot. Hij is het enige One Direction-lid dat nog geen tattoo heeft! Nu heeft hij ook het schoonste imago, zijn beugel is er zelfs net pas uit.

Misschien ontpopt hij zich nog tot ‘bad boy’, of houd jij hem liever zo?