Voor je verder leest moet je weten dat nog niets zeker is zolang de personen het zelf bevestigen. Maar... het doorgaans goed geïnformeerde Amerikaanse magazine People meldt dat Louis Tomlinson vader gaat worden.

Het oudste bandlid van One Direction zou een kind krijgen met de Amerikaanse styliste Briana Jungwirth. De twee goede vrienden, allebei 23 jaar, ontmoette elkaar begin dit jaar nadat Louis' relatie met Eleanor Calder ten einde kwam.

"Louis is blij en erg opgewonden dat hij vader wordt en hij denkt dat Briana een geweldige moeder zal zijn", vertelt een bron tegen People, die met zowel Louis als Briana bevriend zou zijn. De baby zou begin volgend jaar moeten komen.

Volgens de bron was de baby niet helemaal gepland: "Het kwam eerst als een verrassing, maar hij en Briana zijn erg, erg goed bevriend dit heeft ze nog dichter bij elkaar gebracht. Ze zijn beiden super blij en, ondanks dat ze geen relatie hebben, is hun vriendschap erg hecht."

Nogmaals: zowel Louis, Briana of hun families hebben het nieuws nog niet bevestigd. Het management van de 'Best Song Ever'-zanger laat weten "geen commentaar" te hebben op de geruchten.