Update: Je kunt niet meer stemmen!

Back to the 90's: de tijd waar iedereen een Flippo collectie had, we massaal verslaafd waren aan onze Tamagotchi en als huisdier een Furby hadden. Je zakgeld ging op aan beltegoed en je favoriete serie Friends binge-watchen betekende dat je een verzameling aan videobanden moest hebben. 

En ondertussen hadden we ook nog tijd voor muziek, héél véél muziek: we rockten met Nirvana of Guns 'n Roses, we adoreerden Britney met 'Baby one more time' en onze eigen Voice coach Anouk had haar doorbraak met 'Nobody's wife'. Blauw werd iedereen zijn lievelingskleur, door het legendarische 'I'm blue da ba dee, da ba daaaaa'. 

En mede dankzij de posters van de Break-Out had je óf de Backstreet Boys óf de Spice Girls boven je bed hangen. En terwijl we in spanning wachten of de Spice Girls écht met een comeback gaan komen, gaan wij van maandag 5 t/m vrijdag 9 maart juist even terug in de tijd met de Top 500 van de 90's. 

Luister naar jouw favorieten

Van maandag 5 t/m 9 maart luister je van 09:00 tot 18:00 uur naar de Q-top 500 van de 90's op Qmusic. Samengesteld dankzij jouw stem!

Beluister de hele lijst op Spotify