Pak de zakdoeken er maar bij! One Direction heeft wat weleens hun laatste videoclip in lange tijd kan worden online gezet. Het gaat om het nummer 'History', de single waarmee de populaire boyband in december emotioneel afscheid nam, toen ze aan een lange pauze van 1,5 jaar begonnen.

De band pakt deze keer niet uit met vele scènes, attributen en special effects, maar houdt het simpel. Shots van een meezingende Harry, Louis, Niall (mét bril!) en Liam voor een muur, worden afgewisseld met iconische zwart-witbeelden uit vijf jaar One Direction. Snik!

Uiteraard beelden van X Factor (waar het allemaal begon), maar ook shots van optredens, videoclips en de bioscoopfilm This Is Us ontbreken niet. Zayn Malik, die de band een jaar geleden verliet, is ook te zien in de archiefbeelden in 'History'. Check de clip hierboven!

Het is nog onduidelijk of de bandleden solo iets gaan doen tijdens de break van One Direction. Louis is sowieso druk met luiers verschonen, aangezien zijn zoon vorige week werd geboren.